Aftenmenu

Starter

 

Forretter

Grillet saltbagt selleri i sprød panko med purè af selleri, krydderurtesalat med svampe, æbler og persilleolie.

85 kr.

Røget laks med rygeostcreme, årstidens kål, æbler fra haven, agurk, quinoa og pesto. 85 kr/140 kr.

Grisekæber i glace med estragon, crumble af peberbacon og saltede mandler, syltede jordskokker og løgskaller. 105 kr.

 

Tavlen.

Røget laks med rygeostcreme, nye asparges og spidskål, æbler, agurk, quinoa vendt i pesto. 140 kr.

Frisk pasta med broccoli, nye løg, bagte cherry tomater, basilikum, parmesan, citron, hvidløg og hvidvin. 125 kr.

Sommerfrikassé med kylling, kartofler og urter. 135 kr.

 

Hovedretter

Grillet saltbagt selleri i sprød panko, cremet risotto af bønner og årstidens kål – hertil krydderurte salat med svampe og syltede løg. 165 kr.

Bagt Torsk med purè -og saltbagt selleri,  kartofler og porrer i brunet smør,bedekompot med peberrod og æbler fra haven. 200 kr.

Lammeculotte med citrontimian, aioli med kartoffel, fritt og saltede mandler, syltede løg og grillet fennikel i creme, sky med estragon og et drys fra haven. 200 kr.

Sprængt kalvespidsbryst med purè, årstidens beder og porrer, kartofler og sennepscreme på mørk kalve-hvidvins sky. 185 kr.

Dagens gryde – spørg tjerneren. Fra 125 kr.

 

Ost og sødt

Udvalg af oste fra nær og fjern med hjemmelavet tilbehør og sprødt. 130 kr.

Trifli med økologisk creme og makroner. 60 kr.

Citronfromage med økologisk flødeskum. 60 kr.

Hindbærfromage med økologisk flødeskum. 60 kr.

Chokolade mousse med økologisk flødeskum. 60 kr.

 

 

 

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested