Aftenmenu mellem 17:30 og 20:00

Starter

 

Forretter   

 

Cremet ærtesuppe og kammusling med bælgede ærter, ærteskud, syltede løg og fritt.  100 kr.

 

Tærte med nye asparges og rygeostcreme, bagte cherrytomater, ramsløg pesto, jordskokke chips og grønt fra haven.  100 kr.

 

Kalvefilet gravad i fennikel, anis og citron med bagte cherrytomater. Vesterhavsost, ramsløgspesto og rucola.  100 kr.

 

 

Hovedretter  

 

Skindstegt kulmule m/grillet fennikel og løg, bagte cherry tomater og nye løg i beurre blance sauce 200 kr.

 

Grisekæber i sky med anis, timian og saltede mandler. Grillet syltede løg, nye gulerødder og asparges. Kartofler fra Landerslev og et drys fra haven.  200 kr.

 

Sprængt kalvespidsbryst i peberrodssauce med nye kartofler og asparges fra gården i Landerslev, forårsløg og grønt fra haven.  200 kr.

 

Dagens gryde-/ret  fra 125 kr.

 

Dagens Lette ret:  Røget laks med rygeostcreme og årstidens kål vendt i pesto med æbler, agurk og quinoa  140 kr.

 

DESSERTER.

 

Ost fra nær og fjern med hjemmelavet lemond curd, kompot, nicoisé oliven og saltede mandler. 95 kr.

Dagens udvalg af kager og fromager - spørg tjeneren.  fra  35 kr.

 

 

 

 

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested