Aftenmenu

Starter

 

Forretter

Sommerbeder, syltede grønne tomater, brombær fra haven med rygeostcreme, friske krydderurter og lakrids. 85 kr.

Rimmet laks med citron i sort sesam med cremet fennikel og langtidsbagte tomater. 100 kr.

Rørt tatar af okse med røget kartoffel, aioli, letsyltet sommerløg og skovsyre fra haven. 105 kr.

 

Tavlen.

Røget laks med rygeostcreme, nye asparges og spidskål, æbler, agurk, quinoa vendt i pesto. 140 kr.

Frisk pasta med broccoli, nye løg, bagte cherry tomater, basilikum, parmesan, citron, hvidløg og hvidvin. 125 kr.

Sommerfrikassé med kylling, kartofler og urter. 135 kr.

 

Hovedretter

Skindstegt multe og muslinger, sommerurter og kartofler i sky med hvidvin og krondild. 200 kr.

Glad grillet gris på skaft med kartoffel-aioli, sprød peberbacon, søde majs, sommerbeder og løg. Hertil glace med estragon. 200 kr.

Mør kalvecuvette med sprøde håndskåret pommes frites, friske urter og sauce bearnaise. 185 kr.

 

Ost og sødt

Udvalg af oste fra nær og fjern med hjemmelavet tilbehør og sprødt. 130 kr.

Trifli med økologisk creme og makroner. 60 kr.

Citronfromage med økologisk flødeskum. 60 kr.

Hindbærfromage med økologisk flødeskum. 60 kr.

Chokolade mousse med økologisk flødeskum. 60 kr.

 

 

 

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested