Aftenmenu mellem 17:30 og 20:00

Starter

 

Forretter   

 

Skaldyrssalat af håndpillede rejer, jomfruhummer og stenbiderrogn i citroncreme med æbler agurk, radiser og ramsløgsolie.   125 kr.

 

Stegt torskerogn med røget æblecreme, syltede løgskaller og æbler, dild, timian og ramsløgsolie.  95 kr.

 

Rørt tatar af friskhakket okse med trøffelcreme, syltede svampe og løg, fritt af jordskokker og friske krydderurter. 105 kr.

 

De 3 forretter til deling eller som hovedret.   250 kr.

 

Hovedretter  

 

Cremet bygotto med saltbagt selleri, årstidens kålsyltede svampe og løg, saltede mandler og æbler vendt i pesto med friske krydderurter. (også vegetarisk eller vegansk)   145 kr.

 

Havtaske kæber og kammusling i cremet hvidvin/muslingsky med variation af selleri og årstidens løg, fritt af jordskokker, frisk timian og ramsløg  245 kr.

 

Velhængt oksefilet med hjemmelavet fritter og sauce bearnaise

- hertil lun salat af årstidens grønt.  235 kr.

 

Braiseret oksekæber i sky med anis, sprødt peberventreche, syltede gule beder og løgskaller, kartoffelmos og jordskokke chips, frisk timian og ramsløg.  195 kr.

 

Dagens gryde-/ret  fra 125 kr.

 

DESSERTER.

 

Ost fra nær og fjern med hjemmelavet lemond curd, kompot, nicoisé oliven og saltede mandler. 95 kr.

Dagens udvalg af kager og fromager - spørg tjeneren.  fra  35 kr.

 

 

 

 

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested