Aftenmenu mellem 17:30 og 20:00

Starter

 

Forretter   

 

Håndpillede rejer, hvide,-og grønne aspargers og creme med æg, radiser, ærter, ramsløgolie

og friske krydderurter.  125 kr.

 

Rimmet laks med citron og sort sesam, avocado, rygeostecreme, rugbrødsflager

og friske krydderurter. 100 kr.

 

Tatar af okse med træffelcreme, fritt af jordskokker, syltede løg, svampe og ramsløg.  135 kr.

 

 

Hovedretter  

 

Rødspætte paneret i panko med nye forårsurter, kartofler, og smørsauce med ramsløg.  225 kr.

 

Høns i asparges med hvide,-og grønne asparges, forårets løg, nye kartofler og ramsløg.  145 kr.

 

Rosastegt dansk kalvefilet med rørt grov mos af nye kartofler, forårsurter og persillecreme lavet på mørk kalve-hvidvinssky.  235 kr.

 

Dagens gryde-/ret  fra 125 kr.

 

Dagens Lette ret:  Røget laks med rygeostcreme og årstidens kål vendt i pesto med æbler, agurk og quinoa  140 kr.

 

DESSERTER.

 

Ost fra nær og fjern med hjemmelavet lemond curd, kompot, nicoisé oliven og saltede mandler. 95 kr.

Dagens udvalg af kager og fromager - spørg tjeneren.  fra  35 kr.

 

 

 

 

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested