Aftenmenu mellem 17:30 og 20:00

Starter

 

Forretter    135 kr.

 

 

Cremet svampe med fennikel, syltede rødløg og frisk timian - serveres med sprødt og aioli.

 

Suppe på muslinger, hvidvin og fløde med jomfruhummer, kammusling, æbler, syltede løgskaller, fritt og grønt.

 

Bryst af gråand fyldt med estragon, persille, løg, æble og svampe, brombærglace og frisk timian.

 

 

 

Hovedretter  235 kr.

 

Vesterhavs torsk med stegt rogn, selleripuré og saltbagt selleri, glaceret skorzonerrødder og løg, grønkål og persillecreme lavet på mørk sky.

 

Lammeculotte med crumble af saltede mandler, ristede panko og frisk timian, kartoffel aioli med fritt, grillet

syltede fennikel, løg og lammesky.

 

Bøf af velhængt okse med hjemmelavet fritter og sauce bearnaise- Serveres med årstidens grønt.

 

Ost og sødt    95 kr.

 

Udvalg af oste fra nær og fjern med hjemmelavet tilbehør og sprødt. 

Hvid chokolade parfait med passions syltede brombær fra haven og karamel.

Mors citronfromage med chokoladecreme, hakket chokolade og mynte.

 

 

2 - retter 340 kr.

3 - retter  410 kr.

 

 

ANDET GODT FRA KØKKENET.

Kartoffelsuppe med bacon, forårsløg, syltede rødløg og fritt.  85 kr./125 kr.

 

Røget Laks med rygeostecreme og blandede spidskål med æbler, quinoa, agurk,

vendt i hjemmelavet pesto. 140 kr.

 

Bøf a la stroganoff med grov mos  150 kr.

 

 

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested