Aftenmenu

Starter

 

Forretter

**Laksetatar med citroncreme, avocado, agurk, sort sesam og friske krydderurter. 100 kr.

 

**Carpaccio af graved kalv med rygeostcreme, radiser, bælgede ærter, ramsløg og agurk. 100 kr.

 

Tavlen.

Røget laks med rygeostcreme, nye asparges og spidskål, æbler, agurk, quinoa vendt i pesto. 140 kr.

Hønsefrikassé med sommerurter og nye kartofler. 135 kr.

 

Hovedretter

Platte – min. 2 cov.

Nye knuste kartofler, med creme af stenbiderrogn og ramsløg, Røget laks med rygeostcreme og æble pesto. Hønsesalat med hvidvinsdampede champignon, æbler, løg og bacon. Kalvecuvette med nye asparges og bearnaisesmør. 225 kr. pr. cov.

 

Risotto af byg med nye asparges, syltede rødløg, broccoli asparges, Vesterhavsost og ramsløg.

(Lavet på kalvefond, men kan laves vegetarisk.) 125 kr.

 

**Panko paneret rødspætte med nye kartofler, sommerurter, brunet smør med ramsløg og citron. 200 kr.

**Mør kalvecuvette med fritt, sommerurter og hjemmelavet bearnaise. 175 kr.

 

Ost og sødt

Udvalg af oste fra nær og fjern med hjemmelavet tilbehør og sprødt. 130 kr.

**Trifli med økologisk creme og makroner. 60 kr.

**Citronfromage med økologisk flødeskum. 60 kr.

**Chokolade mousse med økologisk flødeskum. 60 kr.

 

3 retters menu ** 300 kr.

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested