Catering

Hos Måltid kan du bestille catering til dit næste arrangement, det være sig, barnedåb, bryllup, reception, julefrokost, bisættelse m.m Intet er for stort eller for småt

- fleksibiliteten er ikke et fremmedord for os.

 

Ring til os på 35 42 22 24

mobil 27 89 25 03

Eller send os en mail på mail@maltid.dk .

 

 

JULEMENUER 2019

 

Bestilling af julemenuerne minimum 2 dage før, pr. mail eller telefonisk.

+ 25 kr. pr. person, hvis man ønsker at spise julemenuerne på Måltid.

 

Vi kan også tilpasse julemenu efter ønske.

 

Julemenu A - Pris pr. cov. 185 kr.

 

Gammeldags modnet sild med hjemmelavet karry-æblecreme, økologisk æg, kapers, rødløg og dild.

 

Panko paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, citron og dild

 

Hønsesalat med hvidvinsdampede champignon, løg, æbler og bacon.

 

Lun leverpostej med ristede champignon, bacon og rødløg. -Hertil hjemmesyltede beder og agurksalat.

 

Flæskesteg af glad gris og hjemmesyltede rødkål med æbler og grønkål.

 

Hjememlavet Ris a la mande med kirsebærsauce.

 

Hjemmebagt foccaciabrød, rugbrød, smør og fedt.

 

 

Julemenu B – pris pr. cov. 300 kr.

 

Sildesalat af gammeldags modnet sild vendt med æbler, rødløg, kapers, friskhøvlet peberrod, æg og friske krydderurter.

 

Varmrøget laksesalat med citronmayonnaise, æbler, rødløg og dild.

 

Kold bagt Vesterhavstorsk med syltede grønne tomater i creme og friske krydderurter.

 

Tarleletter med høns i asparges, estragon og forårsløg.

 

Braiseret grisekæber i sky med årstidens hjemmesyltede beder og frisk timian.

 

Confiteret andelår, hjemmesyltede rødkål med æbler, grønkål og valbødder.

 

2 gode oste med kompot og hjemmelavet lemon curd.

 

Ris a la mande med kirsebærsauce eller Trifli med makroner og creme.

 

Hjemmebagt brød, rugbrød, smør og fedt.

 

 

Julemenu C – Pris pr. cov. 265 kr.

 

Økologisk æg og håndpillet rejer med hjemmerørt mayonnaise, citron og dild.

 

Panko paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, citron og dild.

 

Islandsk laks gravad med dild og citron – Hertil rævesauce og krydderurtesalat med æbler

 

Hjemmelavet hønsesalat med hvidvinsdampede champignon, æbler, løg og bacon.

 

Julemedister med æble og timian – Hertil sennep og hjemmesyltede beder.

 

Confiteret andelår, hjemmesyltede rødkål med grønkål, æbler og valnødder.

 

Ris a la mande med kirsebærsauce eller Trifli med makroner og creme.

 

Hjemmebagt brød, rugbrød, smør og fedt

 

 

Bispebjerg Torv 2

2400 København NV

 

Telefon 35 42 22 24

mail@maltid.dk

Tirsdag til fredag 11:00 - 21:00

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Køkkenet har lukket alle dage mellem 16-17 og lukker kl. 20:30

Copyright 2018 Måltid Take Away & Spisested