tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Canneloni

    135 Kr.

    fyld af laks og spinat i fyldig tomatsauce med bechamelsauce med ost og citron. Serveres med rucola, pesto og brød.

  • Krebinet

    125 Kr.

    af kalv vendt i Panko med letstuvet sommergrønt og nye kartofler.

  • Kyllingbryst

    140 Kr.

    Med parmaskinke farseret med persille og feta, langtidsbagte cherrytomater, knuste kartofler og pesto.

  • Æggekage

    100 Kr.

    Af økologiske æg med bacon og purløg - hertil asparges, cherrytomater, rucola og parmesan.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant