Ugens varme take away retter
Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30
-
Spicy suppe med laks
120,-
I kokosmælk og muslingsky med nudler, ingefær, chili, lime, forårsløg , gulerødder, kål, peanuts og koriander
-
Bygotto ( kan laves vegetarisk)
130,-
Cremet bygotto med plukket kylling, bacon, saltbagt selleri, estragon, forårsløg, grønkål, parmesan og saltede mandler
-
Flæskestegs burger
110,-
I hjemmebagt bolle med sesam, røget æblemayo, cremet fennikel og rødkål med æbler, grønkål og syltede rødløg
-
Boeuf saute’ stroganoff
165,-
Af oksefilet med bacon, champignon, løg og gulerødder hertil kartoffelmos
-
Trifli
30,-
Med økologisk creme og makroner.
-
Chokolademousse
30,-
Med flødeskum.
-
Citronfromage
30,-
Med flødeskum
-
Hindbærfromage (sæson))
30,-
Med flødeskum
-
Vaniljefromage (sæson)
30,-
Med hindbærsovs.
-
Koldskål
35,-
Med kammerjunker.
-
Jordbær/rabarbergrød (sæson)
35,-
Med fløde.