tilbage

Dagens Varme Retter

Dagens Varme Retter

Serveres fra kl. 16.30
tirsdag til fredag

  • Bagt laks

    145 Kr.

    Med cremet bygotto på musling/hvidvinssky med Bælgede ærter, forårsløg, majs fra kolbe og parmesan.

  • Rødspættefilet

    115 Kr.

    Pankopaneret rødspættefilet med nye Kartofler og persillesovs.

  • Stegt flæsk

    95 Kr.

    Med nye kartofler og persillesovs.

  • Oksefilet

    110 Kr.

    Strimler af oksefilet i cremet pesto Med cherrytomater, forårsløg, majs fra kolbe Parmesan og frisk pasta.

  • Lammeculotte

    155 Kr.

    Med grov kartofler aioli med frit af Skokker, sommergrønt og persillecreme på mørk sky.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant