tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Boller i karry

    100 Kr.

    med æbler, forårsløg og ris.

  • Tarteletter (3 stk)

    85 Kr.

    med kylling i hvidsauce, ærter, forårsløg, majs og estragon.

  • Kyllingbryst

    140 Kr.

    Med parmaskinke farseret med persille og feta, langtidsbagte cherrytomater, knuste kartofler og pesto.

  • Hovedretter

  • Vegetarisk pandekage

    125 Kr.

    med cremet svampe, spinat og porre.

  • Skindstegt kulmule

    155 Kr.

    med grillet citron.

  • Confiteret frilands kyllingelår

    135 Kr.

    med frisk timian.

  • Frikadeller (3 stk)

    100 Kr.

  • Tilbehør til hovedretterne
    Der kan vælges en slags tilbehør pr hovedret.

  • De puy linser

    0 Kr.

    i kraftig sky med majs fra kolbe, blomkål, syltede rødløg og fritt.

  • Frisk pasta

    0 Kr.

    bagte tomater , basilikum, hvidløg, spinat, parmesan og citron.

  • Danske kartofler

    0 Kr.

    sennepssauce på oksesky og solbær glaseret beder.

  • Blomkålspure

    0 Kr.

    harico vert bønner med bacon og rødløg, kartofler i brunet estragon smør.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant