tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Spareribs

    144 Kr.

    BBQ marineret spareribs med coleslaw og nye kartofler vendt i pesto.

  • Fiskeburger

    125 Kr.

    Pankopaneret rødspættefilet i hjemmelavet bolle, med citroncreme, rød og grøn spidskål vendt i tatar sauce, syltede rødløg og ramsløg.

  • Kotelet på skaft

    156 Kr.

    med knuste kartofler rørt med rygeost og krydderurter, bagt spidskål og sommergrønt - hertil ramsløgs pesto.

  • Græske bolle

    105 Kr.

    Af oksekød med fyld af feta og tapanade I cremet tomatsovs, toppet med forårsløg og ramsløg. Valgfri tilbehør. Ris, frisk pasta eller ristede kartofler.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant