tilbage

Dagens Varme Retter

Dagens Varme Retter

Serveres fra kl. 16.30
tirsdag til fredag

  • Bagt laks

    145 Kr.

    Med spidskål og parmesan. Perlebyg i cremet hvidvinssky med ramsløg, asparges og bælgede ærter.

  • Kyllingebryst

    125 Kr.

    Med parmaskinke, fyldt med oliventapanade og ost. Hertil fyldig cremet tomatsovs med grønt og frisk pasta.

  • Hjemmelavet burger

    95 Kr.

    Med krydret bøf af oksekød, BBQ-dressing og grønt.
    + ristede kartofler med dip 25 kr.

  • Svinemørbrad

    135 Kr.

    I mild sennepssovs lavet på oksefond med grønne asparges, syltede bøgehatte, Champignon og rødløg. Hertil ristede kartofler.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant