tilbage

Dagens Varme Retter

Dagens Varme Retter

Serveres fra kl. 16.30
tirsdag til fredag

  • Torskerognsbuks

    145 Kr.

    Stegt torskerogn med selleripure, kartofler vendt med dild, æbler og perleløg. Fritt af skokker, brunet smør med kapers og timian.

  • Boller i karry

    85 Kr.

    Boller af gris i karrysauce med årstidens grønt, æbler, timian og ris.

  • Spoleben

    145 Kr.

    Braiseret spoleben i øl, honning og frisk timian. Glaseret beder og kartoffelpure med æbler og skalotteløg.

  • Kyllingebryst

    100 Kr.

    Panko paneret kyllingebryst med ristede kartofler og porrer vendt i oliventapanade og ristede græskarkerner. Hertil rødbede tzatziki og brød.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    85 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant