tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Pandekage

    95 Kr.

    Madpandekage med fyld af Spinat, svampe og feta. Serveres med kålsalat vendt i pesto.

  • Bygotto

    95 Kr.

    Lavet på hvidvind-muslingsky, Med jordskokker, forårsløg, æble, Grønkål, syltede rødløg og parmesan.
    + Bagt laks 60 kr.

  • Andelår

    155 Kr.

    Confiteret andelår med timian stegte Kartofler, andesky, rødkål med Æbler og grønkål.

  • Kylling ragout

    130 Kr.

    Sprød parma, hokkaido, græskar, Hvidløg, persille, græskarkerner, Cherrytomater og frisk pasta.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant