tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Vegetarisk pandekager

    130,-

    med cremet svampe og spinat, parmesan, pesto og grønt med syltede rødløg.

  • Laks og fennikel

    165,-

    bagt laks med grillet letsyltede fennikel i muslingsky med fløde, syltede rødløg, forårsløg, saltede mandler og asparges kartofler vendt i pesto.

  • Chili con carne

    130,-

    med ris, tomatsalsa, creme fraiche og koriander.

  • Burger

    120,-

    braiseret gris i krydret marinade i hjemmebagt bolle smurt med sennepsmayo, syltede rødløg, coleslaw med æbler og grønkål.

  • Kylling og tomat

    135,-

    kyllingbryst med parmaskinke, vesterhavsost og tapanade i tomatsauce med fond og fløde, cherrytomater, forårsløg og frisk pasta.

  • Spises retterne i hus + 25,-

    Desserter

  • Trifli

    30,-

    Med økologisk creme og makroner.

  • Chokolademousse

    30,-

    Med flødeskum.

  • Citronfromage

    30,-

    Med flødeskum

  • Hindbærfromage (sæson))

    30,-

    Med flødeskum

  • Vaniljefromage (sæson)

    30,-

    Med hindbærsovs.

  • Koldskål

    35,-

    Med kammerjunker.

  • Jordbær/rabarbergrød (sæson)

    35,-

    Med fløde.

-CHEF-
Pierre Gabant