tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Spicy suppe med laks

    120,-

    I kokosmælk og muslingsky med nudler, ingefær, chili, lime, forårsløg , gulerødder, kål, peanuts og koriander

  • Bygotto ( kan laves vegetarisk)

    130,-

    Cremet bygotto med plukket kylling, bacon, saltbagt selleri, estragon, forårsløg, grønkål, parmesan og saltede mandler

  • Flæskestegs burger

    110,-

    I hjemmebagt bolle med sesam, røget æblemayo, cremet fennikel og rødkål med æbler, grønkål og syltede rødløg

  • Boeuf saute’ stroganoff

    165,-

    Af oksefilet med bacon, champignon, løg og gulerødder hertil kartoffelmos

  • Spises retterne i hus + 25,-

    Desserter

  • Trifli

    30,-

    Med økologisk creme og makroner.

  • Chokolademousse

    30,-

    Med flødeskum.

  • Citronfromage

    30,-

    Med flødeskum

  • Hindbærfromage (sæson))

    30,-

    Med flødeskum

  • Vaniljefromage (sæson)

    30,-

    Med hindbærsovs.

  • Koldskål

    35,-

    Med kammerjunker.

  • Jordbær/rabarbergrød (sæson)

    35,-

    Med fløde.

-CHEF-
Pierre Gabant