tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Hokkaido suppe

    75 kr

    økologisk cremet hokkaidosuppe med æbler fra haven, græskarkerner, timian, rugbrødscroutoner, forårsløg og chiliolie.
    (Vegetarisk)

  • Gnocchi i salvie

    130 kr

    gnocchi i brunet smør og salvie med sort peber, syltede bøgehatte, spinat, bagte cherrytomater og parmesan.
    (Vegetarisk)

  • Skindstegt Kulmule

    165 kr

    skindstegt kulmule med hvidvins-muslingsky, vinterporrer, selleripure, kartoffeltern og saltbagt selleri.

  • Flæskestegsburger

    99 kr

    flæskesteg i hjemmelavet bolle smurt med røget æblemayo, cremet fennikel og rødkål med æbler og grønkål.

  • Coq au vin

    155 kr

    kylling på ben i rødvin og oksefond med bacon, svampe, urter - hertil kartoffelmos.

  • Spises retterne i hus + 25 kr.

    Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant