tilbage

Dagens Varme Retter

Dagens Varme Retter

Serveres fra kl. 16.30
tirsdag til fredag

  • Bygotto

    90 Kr.

    På hvidvin/muslingsky med forårsløg, grønkål,
    saltbagt selleri, syltede rødløg og parmesan. + Bagt laks 150 kr.

  • Frisk pasta

    100 Kr.

    og cremet gorgonzola sauce med broccoli, cherrytomater, svampe, syltede rødløg og fritt.

  • Coq au vin

    125 Kr.

    Kylling på ben i rødvin og oksefond med bacon, rodfrugter og champignon. Hertil timian stegte kartofler.

  • Spoleben

    140 Kr.

    Braiseret i sennepscreme lavet på oksefond. med årstidens grønt, kartoffelmos med æble, Skalotteløg og fritt.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant