tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Vegetarisk æggekage

    95 kr

    af økologisk æg med spinat, svampe, græskarkerner, cherrytomater og purløg - serveres med rugbrød.

  • Cannelloni og laks

    130 kr

    Cannelloni med laks, spinat, citron og ricotta ost i tomatsauce med parmesan og årstidens kål vendt i pesto.

  • Æggekage

    95 kr

    af økologiske æg med bacon, cherrytomater og purløg - serveres med rugbrød.

  • Gullash suppe

    100 kr

    krydret suppe med okse, bacon, urter, kartofler og peberfrugt. Serveres med brød, creme fraiche, purløg og persille.

  • Kylling og gorgonzola

    145 kr

    ruller af kyllingbryst fyldt med parmaskinke, mozarella og salvie i gorgonzola sauce med stegt Polenta og grønt med cherrytomater, valnødder og svampe.

  • OssoBuco

    155 kr

    Af skank fra fritgående kvæg braiseret i fond, rødvin og urter. Serveres med kartoffelmos og gemolata.

  • Spises retterne i hus + 25 kr.

    Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant