Ugens varme take away retter
Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30
-
Boller i karry
100 Kr.
med æbler, forårsløg og ris.
-
Tarteletter (3 stk)
85 Kr.
med kylling i hvidsauce, ærter, forårsløg, majs og estragon.
-
Kyllingbryst
140 Kr.
Med parmaskinke farseret med persille og feta, langtidsbagte cherrytomater, knuste kartofler og pesto.
-
Vegetarisk pandekage
125 Kr.
med cremet svampe, spinat og porre.
-
Skindstegt kulmule
155 Kr.
med grillet citron.
-
Confiteret frilands kyllingelår
135 Kr.
med frisk timian.
-
Frikadeller (3 stk)
100 Kr.
-
De puy linser
0 Kr.
i kraftig sky med majs fra kolbe, blomkål, syltede rødløg og fritt.
-
Frisk pasta
0 Kr.
bagte tomater , basilikum, hvidløg, spinat, parmesan og citron.
-
Danske kartofler
0 Kr.
sennepssauce på oksesky og solbær glaseret beder.
-
Blomkålspure
0 Kr.
harico vert bønner med bacon og rødløg, kartofler i brunet estragon smør.
-
Ost og sødt
30 Kr
Hjemmelavet koldskål
-
Ost og sødt
30 Kr
Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage
-
Ost og sødt
30 Kr
Trifli med økologisk creme og makroner
-
Ost og sødt
30 Kr
Hjemmebagt kage
-
Ost og sødt
30 Kr
Pesto, Humus eller Oliventapanade