Ugens varme take away retter
Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30
-
Vegetarisk æggekage
95 kr
af økologisk æg med spinat, svampe, græskarkerner, cherrytomater og purløg - serveres med rugbrød.
-
Cannelloni og laks
130 kr
Cannelloni med laks, spinat, citron og ricotta ost i tomatsauce med parmesan og årstidens kål vendt i pesto.
-
Æggekage
95 kr
af økologiske æg med bacon, cherrytomater og purløg - serveres med rugbrød.
-
Gullash suppe
100 kr
krydret suppe med okse, bacon, urter, kartofler og peberfrugt. Serveres med brød, creme fraiche, purløg og persille.
-
Kylling og gorgonzola
145 kr
ruller af kyllingbryst fyldt med parmaskinke, mozarella og salvie i gorgonzola sauce med stegt Polenta og grønt med cherrytomater, valnødder og svampe.
-
OssoBuco
155 kr
Af skank fra fritgående kvæg braiseret i fond, rødvin og urter. Serveres med kartoffelmos og gemolata.
-
Ost og sødt
30 Kr
Hjemmelavet koldskål
-
Ost og sødt
30 Kr
Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage
-
Ost og sødt
30 Kr
Trifli med økologisk creme og makroner
-
Ost og sødt
30 Kr
Hjemmebagt kage
-
Ost og sødt
30 Kr
Pesto, Humus eller Oliventapanade