Ugens varme take away retter
Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30
-
Vegetarisk pandekager
130,-
med cremet svampe og spinat, parmesan, pesto og grønt med syltede rødløg.
-
Laks og fennikel
165,-
bagt laks med grillet letsyltede fennikel i muslingsky med fløde, syltede rødløg, forårsløg, saltede mandler og asparges kartofler vendt i pesto.
-
Chili con carne
130,-
med ris, tomatsalsa, creme fraiche og koriander.
-
Burger
120,-
braiseret gris i krydret marinade i hjemmebagt bolle smurt med sennepsmayo, syltede rødløg, coleslaw med æbler og grønkål.
-
Kylling og tomat
135,-
kyllingbryst med parmaskinke, vesterhavsost og tapanade i tomatsauce med fond og fløde, cherrytomater, forårsløg og frisk pasta.
-
Trifli
30,-
Med økologisk creme og makroner.
-
Chokolademousse
30,-
Med flødeskum.
-
Citronfromage
30,-
Med flødeskum
-
Hindbærfromage (sæson))
30,-
Med flødeskum
-
Vaniljefromage (sæson)
30,-
Med hindbærsovs.
-
Koldskål
35,-
Med kammerjunker.
-
Jordbær/rabarbergrød (sæson)
35,-
Med fløde.