tilbage

Dagens Varme Retter

Ugens varme take away retter

Fra tirsdag til fredag
16:30 til 18:30

  • Pandekage

    100 Kr.

    Vegetarisk pandekage med fyld af cremet svampe og babyspinat. Pyntet med persille, parmesan, Syltede rødløg og pesto.

  • Bygotto

    95 Kr.

    Med portobello, syltede fennikel, og jordskokker.
    + bagt laks 65 kr.
    + fyldt kylling bryst med ost, tapanade og parmaskinke 55 kr.

  • Biksemad

    90 Kr.

    Med hjemmesyltede beder og spejlæg.
    + ekstra spejlæg
    + bearnaise smør 25 kr.

  • Okseinderlår

    140 Kr.

    Langtidsstegt okseinderlår I fyldig tomatsauce med oksefond og fløde. Vælg mellem Kartoffelmos, Ris eller ristede kartofler.
    + salat og hjemmebagt brød 30 kr.

  • Ost og sødt

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmelavet koldskål

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Chokolademousse, citronfromage, hindbærfromage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Trifli med økologisk creme og makroner

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Hjemmebagt kage

  • Ost og sødt

    30 Kr

    Pesto, Humus eller Oliventapanade

-CHEF-
Pierre Gabant