tilbage

Frokost

Brunch

hverdag ml. 11 og 12, weekend 10-12


Vi ændrer med jævne mellemrum vores brunch, så ring og hør nærmere.

  • Salat

    85/105,-

    Dagens valgfrie salat med hjemmebagt brød og smør.

  • Sandwich

    fra 75,-

    Spørg tjeneren.

  • Anretninger

    Serveres med hjemmebagt foccaciabrød, rugbrød og smør.

  • Dagens anretning

    fra 85,-

    Spørg tjeneren.

  • Kartofler (sæson)

    85,-

    Med ramsløgsmayonnaise, agurk, radiser, asparges, syltede rødløg, ærteskud, skokkechips eller bacon.

  • Vegetarisk pandekage

    125,-

    Med cremet svampe, spinat, syltede rødløg, skokkechips og grønt.

  • Sild

    85,-

    Gammeldags modnet sild, æggecreme med æble og karry, rødløg, kapers og dild.

  • Makrel (sæson)

    120,-

    Rørt røget makrel med rygeostcreme og håndpillede rejer, radiser, agurk, asparges, pesto og dild.

  • Røget laks

    115,-

    Med rygeostcreme, æblepesto og grønt.

  • Laksesalat

    115,-

    Rørt med hjemmelavet mayonnaise, æble, rødløg og toppet med ærteskud og strimlede agurk.

  • Rødspættefilet

    115,-

    Pankopaneret rødspættefilet med remoulade, citron og dild.

  • Håndpillede rejer

    120,-

    Med hjemmerørt mayonnaise, citron og dild.

  • Økologisk æg

    90,-

    Med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild.

  • Hønsesalat

    85,-

    Med hvidvinsdampede champignon, æble, løg og bacon.

  • Frikadeller (2 stk.)

    75,-

    Med hjemmesyltede beder og agurkesalat.

  • Lun leverpostej

    80,-

    Med ristede champignon, bacon og hjemmesyltede surt.

  • Stjerneskud a la Måltid

    fra 175,-

    En variation af dagens friske fangst.

  • Tarteletter (2 stk.)

    85,-

    Med plukket kylling, asparges og grønt.

  • Desserter

  • Trifli

    30,-

    Med økologisk creme og makroner.

  • Chokolademousse

    30,-

    Med flødeskum.

  • Citronfromage

    30,-

    Med flødeskum

  • Hindbærfromage (sæson))

    30,-

    Med flødeskum

  • Vaniljefromage (sæson)

    30,-

    Med hindbærsovs.

  • Koldskål

    35,-

    Med kammerjunker.

  • Jordbær/rabarbergrød (sæson)

    35,-

    Med fløde.

-CHEF-
Pierre Gabant