tilbage

Frokost

Brunch

Fra tirsdag til fredag
10:00-12:00

  • Brunch 1

    135 Kr

    Økologisk røræg med purløg, Blandede brunch pølser og bacon. Pandekage m/sirup, hjemmebagt foccacia og rugbrød.

  • Brunch 2

    175 Kr

    Græsk øko yoghurt med hj. Lavet solbær sirup og crumble. Røget laks m/spidskål, æble, quinoa, vendt i pesto. Avocadocreme med fritt, Hummus, Pandekage med sirup, hjemmebagt foccacia og rugbrød

  • Frokostmenu

    Fra tirsdag til fredag
    11:00-16:00

  • Salat

    75/90 Kr

    Dagens valgfrie salat med hjemmebagt brød og smør.

  • Tilbehør/salat fra

    +30 Kr

    Kylling, vegetar eller frikadelle, varmrøget eller røget laks.

  • Anretninger

    (serveres med brød og smør)

  • Vege pandekage

    125 Kr

    Med spinat, hakket hvidløg, syltede rødløg, cremet svampe og Grønt.

  • Marineret sild

    85 Kr

    og økologisk æggecreme med æbler og karry. rødløg, kapers og dild.

  • Røget laks

    115 Kr

    med rygeostcreme, æblepesto og ærteskud.

  • Rødspættefilet

    110 Kr

    Pankopaneret, med hjemmerørt remoulade, dild og citron.

  • Håndpillede rejer

    115 Kr

    med hjemmerørt mayonnaise, citron og dild. 115 kr.

  • Æg/håndpillede rejer

    90 Kr

    med hjemmerørt mayonnaise, citron og dild.

  • Hønsesalat

    85 Kr

    med hvidvinsdampede champignon, rødløg, æble og bacon.

  • Frikadeller

    75 Kr

    med hjemmesyltede beder og agurkesalat.

  • Okse culotte

    95 Kr

    med remoulade, ristede/rå løg, og surt.

  • Stjerneskud fra

    175 Kr

    (spørg tjeneren)

  • Tarteletter

    85 Kr

    med plukket kylling, asparges og grønt. Fås også i vegetarisk udgave (fra 85 kr.)

-CHEF-
Pierre Gabant