tilbage

Takeaway

Take Away

fra tirsdag til søndag 11:00-16:00



Smørrebrød

Dagens smørrebrød, fra 50,-

  • Kartoffel (sæson)

    50,-

    Med mayonnaise, asparges, radiser og bacon ellers kokkechips.

  • Sild

    50,-

    Gammeldags modnet sild, æggecreme, kapers, æble, løg og dild.

  • Æg

    50,-

    Med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild.

  • Rødspættefilet

    65,-

    Pankopaneret rødspættefilet med remoulade, citron og dild.

  • Laksesalat

    65,-

    Varmrøget laksesalat med æbler, rødløg og dild.

  • Røget laks

    65,-

    Med rygeostcreme, æblepesto og ærteskud.

  • Hønsesalat

    50,-

    Med hvidvinsdampede champignon, æble, rødløg og bacon.

  • Frikadelle

    45,-

    Med hjemmesyltet surt.

  • Lun leverpostej

    50,-

    Med bacon, ristede champignon og surt.


  • Anretninger

    Serveres med foccaciabrød, rugbrød og smør.


    Dagens anretning fra 60,-

    • Røget laks

      95,-

      Med rygeostcreme, pesto, æble og grønt.

    • Hønsesalat

      75,-

      Med hvidvinsdampede champignon, æbler, løg og bacon.

    • Frikadeller (2stk)

      60,-

      Med hvidvinsdampede champignon, æbler, løg og bacon.

    • Tarteletter (2 stk.)

      75,-

      Med høns i asparges og forårsløg.


    • Sandwich

      fra tirsdag til søndag 11:00-16:00

      Alle sandwich er med mayonnaise, salat, rødløg agurk og peberfrugt.

      Take away sandwich 55 kr.
      Sandwich i hus 85 kr.

      Sandwich med røget laks + 10 kr.

    • Vegetardelle

      55/85,-

      Med hummus, syltede rødløg, kål med pesto, quinoa og æble.

    • Tunsalat

      55/85,-

      Med chili mayonnaise og avocado.

    • Røget laks

      65/95,-

      Med rygeostcreme, pesto og æble.

    • Hønsesalat

      55/85,-

      Med hvidvinsdampede champignon, løg, æbler og bacon.

    • Grillet kylling bryst

      55/85,-

      Med pesto, ristede squash, parmesan og bacon.

    • Frikadelle

      55/85,-

      Med remoulade, syltede agurk og rødkål.



      Desserter

    • Trifli

      30,-

      Med økologisk creme og makroner.

    • Chokolademousse

      30,-

      Med flødeskum.

    • Citronfromage

      30,-

      Med flødeskum

    • Hindbærfromage (sæson))

      30,-

      Med flødeskum

    • Vaniljefromage (sæson)

      30,-

      Med hindbærsovs.

    • Koldskål

      35,-

      Med kammerjunker.

    • Jordbær/rabarbergrød (sæson)

      35,-

      Med fløde.

    -CHEF-
    Pierre Gabant