Take Away
fra tirsdag til søndag 11:00-16:00
Smørrebrød
Dagens smørrebrød, fra 50,-
-
Kartoffel (sæson)
50,-
Med mayonnaise, asparges, radiser og bacon ellers kokkechips.
-
Sild
50,-
Gammeldags modnet sild, æggecreme, kapers, æble, løg og dild.
-
Æg
50,-
Med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild.
-
Rødspættefilet
65,-
Pankopaneret rødspættefilet med remoulade, citron og dild.
-
Laksesalat
65,-
Varmrøget laksesalat med æbler, rødløg og dild.
-
Røget laks
65,-
Med rygeostcreme, æblepesto og ærteskud.
-
Hønsesalat
50,-
Med hvidvinsdampede champignon, æble, rødløg og bacon.
-
Frikadelle
45,-
Med hjemmesyltet surt.
-
Lun leverpostej
50,-
Med bacon, ristede champignon og surt.
-
Røget laks
95,-
Med rygeostcreme, pesto, æble og grønt.
-
Hønsesalat
75,-
Med hvidvinsdampede champignon, æbler, løg og bacon.
-
Frikadeller (2stk)
60,-
Med hvidvinsdampede champignon, æbler, løg og bacon.
-
Tarteletter (2 stk.)
75,-
Med høns i asparges og forårsløg.
-
Vegetardelle
55/85,-
Med hummus, syltede rødløg, kål med pesto, quinoa og æble.
-
Tunsalat
55/85,-
Med chili mayonnaise og avocado.
-
Røget laks
65/95,-
Med rygeostcreme, pesto og æble.
-
Hønsesalat
55/85,-
Med hvidvinsdampede champignon, løg, æbler og bacon.
-
Grillet kylling bryst
55/85,-
Med pesto, ristede squash, parmesan og bacon.
-
Frikadelle
55/85,-
Med remoulade, syltede agurk og rødkål.
Desserter
-
Trifli
30,-
Med økologisk creme og makroner.
-
Chokolademousse
30,-
Med flødeskum.
-
Citronfromage
30,-
Med flødeskum
-
Hindbærfromage (sæson))
30,-
Med flødeskum
-
Vaniljefromage (sæson)
30,-
Med hindbærsovs.
-
Koldskål
35,-
Med kammerjunker.
-
Jordbær/rabarbergrød (sæson)
35,-
Med fløde.